Kull D

9 valpar födda 20120909. 6 pojkar och 3 flickor!

Arisha och Dino

Arisha och Dino


Arisha och Dino

Arisha och Dino <3

ARKIV

Arisha kommer även att bli mamma till D-kullen, då det slagit så väl ut vad gäller HD, ED, känd mental status (MH). Några av C-kullen har även visat framfötterna både i utställningsringen. Vi har även några som provat på tävling, viltspår och en som är godkänd Tjänstehund.

Att vi har så bra statistik på alla våra kullar, sporrar oss till att planera ännu en kull på Arisha.

Pappan är Dino-Daruisz vom Don. Det känns mycket bra med den här kombinationen. Dino är en kille som lever i Flensburg med sin matte och en handfull Havaneiser. Han är en öppen och glad kille, som både har lätt att koppla av, men samtidigt tycker att det är kul att arbeta med hjärnan.

Dino är fri HD och ED. Han kommer från en kull som har mycket god statistik på sina leder. Han har raka linjer med vom Don på moderssidan och raka linjer vom Aralsee på faderssidan. Vi väntar oss mycet av den här kombinationen, som blir Arishas sista kull.

 

7 kommentarer

 1. Lotta söderberg

  31 maj 2012 at 19:23

  Hej på er!
  Undrar bara om svarta terriern släpper päls, och om allergiker tål den bra? Har nu en storpudel som börjar bli till åren, hon är 9 år gammal och jag är på jakt efter en liten valp. Men vill prova på en annan ras men med lite mer styrka och vilja att dra. Har två små barn som min storpudel brukar dra runt på i skidpulka på vintern och skrinda på sommaren. Men hon har inte riktigt viljan. Men denna ras verkar vara villig att arbeta fysiskt 🙂

  mvh Lotta

 2. Bjarne Gunthel

  11 juni 2012 at 10:28

  Hvor mår ved i noget om hvalpene

  Hilsen Bjarne

  • Hej Bjarne,

   Nu vet vi mera om pappan, men inte när Arisha kommer att löpa. Löper hon som planerat är det nu i juni.

   Maila gärna frågor till oss, eller ring.
   Mvh
   Katarina

 3. er stadig meget interseret

  Hilsen Bjarne og Connie

 4. angelinah kanelind

  28 september 2012 at 07:56

  hej jag undrar om ni ska ha någon hund ut på foder.

 5. Eva pettersson

  07 oktober 2012 at 18:45

  Hej
  Jag undrar om ni brukar ha hundar ute på foder. Jag har varit fodervärd åt en underbar wheaten terrier som vi tyvärr fick ta bort förra veckan, hon skulle bli 13 år i november. Jag har läst mycket om svart terrier och det verkar vara mysiga hundar. Vi har en papillion på 6 år som heter helmer.

  Mvh
  Eva

© 2017

Tema av Anders NorenUpp ↑