Hej Världen!

Nu har ni väl känt att ni kan vara trygga när jag och mina polare har varit ute och bevakat Kalmar med omnejd.

Här kommer några mobilbilder med kvalité som kunde varit bättre… /Håll tillgodo!! Cotte – Generalen

Mattes not:

Våra två ”stridspartner”s visade stor kunskap och arbetsvilja de här 4 dagarna. Skön känsla i kroppen när man märker att hundarna funkar som de ska.

Cotte med sin energi, nyfikenhet och oräddhet gjorde att han orkade jobba trots dåligt med vila och regn. När han kände ”fi” taggade han till och ”pekade” ut var dom befann sig. Duktig pojke!

Arisha med sin ekonomi och vilja till att arbeta visade att hon är en bevakningshund att räkna med. Trots att hon skadade baktassarna fortsatte hon att jobba. Husse och sjukvårdaren lade om och förband tassarna. sedan kunde hon patrullera där terrängen var OK, men satt mest på fast bevakning. Hon klagar aldrig, den tösen.

Olga och Chelva har varit hos Tipin och Bergo när vi andra varit på KFÖ. Några bilder finns på dom också 😉

Kinnie var och är fortfarande i sitt andra hem – hos mormor och morfar – förstås!!! Där är det fint att vara. Fika flera gånger om dagen, egen stol vid bordet, eget hörn i soffan. Flera sittningar per dag (sittnig = sitta i knät hos morfar i fåtöljen), flera skogspromenader längs vattnet. Alltid med på gården och fixa med allt mellan himmel och jord. Inte undra på att hon gärna är kvar där 🙂