GÄSTBOK


 Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

(355)
(45) Kinne
Sun, 1 November 2009 07:01:10 +0000
url  email

Hej Allihopa!
Idag har jag fått tillträde till tangentbordet, före min "ohängde" son.
Jag vill börja med att säga att det var jättekul att tre av mina fem barn gjorde mentalbeskrivning i går. Ni skötte er suveränt!!! Det gjorde dom andra deltagarna också. Hela dagen var trevlig och beskrivaren, Micke Gustafsson,som var ny för mig, var mycket bra.

Sist, men inte minst, vill jag och hela övriga gänget gratta husses Pärla och Puppla Olga på sin 8-års dag! GRATTIS TILL OLGA FRÅN FAMILJEN!!

(44) Tipin o Bergo
Tue, 27 October 2009 20:10:19 +0000

Tusen TACK "mormor o morfar" för all hjälp i helgen.
Många blöta pussar från Tipin o Bergo

(43) Blankis
Sun, 25 October 2009 17:03:11 +0000

Hej de é Blankis
Idag var jag i Osby och tävlade spår. Det mesta började jättebra med att vi försov oss, klockan ringde inte. Torkabladet på mattes sida torkade helt plötsligt inte bort allt regnvattnet mer. Och när vi väl kom fram(matte ringde så vi fick vara med i alla fall så det var bara att packa bilen på 10 min. och sticka iväg utan någon frukost för oss båda) så fick jag spår nr. 7 oturs tal sa matte. Och det spöregnade. Men se i dag kom jag ihåg det där med spår och spårade jättebra. Gick rakt över andra pinnen förstås som matte plockade upp så jag fick 7,25 och det tyckte vi båda var väl OK. Budföringen gick som en dans och jag fick applåder.
Lydnaden jaa, jag har lite kvar och slipa på men fick betyg på allt utom hoppet som jag missade, med att sätta mig vid sidan om hindret denna gången. Jag har nämligen ett par varianter får se vad det blir nästa gång. Mina klasskompisar från Hässleholm var också med idag och jag var bäst i vårat gäng med 212,5 poäng och godkänd. Matte som inte är något mattesnille ska ändå envisas med att räkna när vi kör hem och hon sa något om att, jag bara hade skramlat ihop en 5:a på hoppet som det är koeff. 4:a på så hade vi .........ja just det, varit uppflyttade. Men jag kommer igen!
Husse mötte oss när vi kom hem med att säga, väckarklockan fungerade inte, han hade meckat med den halva dagen och nu ligger den i soperna.
Snart ligger jag i soffan och matte har lovat oss goda pizzakanter och grisöron i kväll framför brasan.
Ha dé
Blankis

(42) siv o Lasse
Sun, 18 October 2009 19:25:20 +0000

Hej! Ronja tackar för hjälp med klippning Jag är så fin nu. Bilderna var jättefina av Cotte och mig Nu hoppas vi att det går bra på MH och utställningen. Jag är helt säker på att det går bra. Det är sämre med säkerheten hos Matte och Husse.

Tack för idag. Kram Siv o Ronja

(41) Katarina
Sun, 11 October 2009 12:02:14 +0000
url  email

Hej Blankis!
Det var väl skönt att debuten är klar nu. Var inte oroad över hjärnsläppet, då man brukar säga att "man speglar varandra" eller "man blir som dom man är med". Jag tänker naturligtvis på din matte, hon vet inte alltid vart ni ska eller när eller ens vad som var tänkt att ni skulle göra när ni ev kommer dit ni ev ska :).
Med andra ord - be husse anmäla er nästa gång, så infinner sig inget hjärnsläpp och ni kommer dit ni ska ;)
(Jag bara skojar).
I november har vi hört ryktas att även Boris ska göra debut i appellen - vi håller tummarna.

Är ni fler Svarta Majas-hundar som är ute och tävlar - Hör av er hur det går!!

Ha det bra! //Katarina


(40) Blankis
Sat, 10 October 2009 17:59:07 +0000

Hej, de é Blankis.
Nu har har jag och matte gjort debuten i appellspår på Råådalens BK. Tyvärr så fick jag helt hjärnsläpp på spåret och kunde för mitt liv inte komma på vad jag skulle göra fast matte visade och sa spår flera gånger. Till sist gick domarna i väg och matte va riktigt tungsint. Det var på stubbåker, utan något grönt alls. Men jag slapp inte lydnaden och faktiskt så klarade jag den med bravur.
Väl hemkommen och några timmars vila så började matte muttra att hon skulle minsann lägga ett spår på stubben. Och vet ni vad? Jo, jag kom plötsligt ihåg det där med spår och jag gick KLOCKRENT och tog alla apporterna. Matte var så glad så, men så började hon räkna att om jag hade spårat så på morgonen så hade jag garanterat varit uppflyttad. Som tur vad så låtsades jag inte höra det sista utan knaprade belåtet på mitt grisöra.
Ha det bra hälsar


(39) Blankis
Sun, 20 September 2009 20:31:07 +0000

Hej, de é Blankis.
Nu i helgen var jag i Höör och tävlade lydnad 1.
Jag hade med mig flera av mina "klasskompisar" från hemmaklubben Hässleholm. Men tyvärr så hjälpte inte det heller, vi var lika morgontrötta allihopa och jag lyckades inte skrapa ihop mer än ett 3:dje pris. Men jag lovar JAG KOMMER IGEN!
Matte har anmält till några tävlingar till, bara hon nu kommer ihåg till vilken klubb hon anmält och till vad.
Ha det bra hälsar Blankis

(38) Kinnie
Sat, 19 September 2009 10:00:28 +0000
url  email

GRATTIS PÅ 1 ÅRS DAGEN!
Massor med blöta pussar till mina Q-barn;
"Cotte"
"Valle"
"Tess"
& "Allis"

Från Kinnie & Matte

(37) Kerstin Engström
Wed, 16 September 2009 19:32:33 +0000
url  email

Hej på Er!
Hoppas ni mår fint i höstsolen! Wilmer växer så de knakar! Tack för Grattiset! Det var Jättekul! på lördag är de dags igen!! TranåsBk har utställning,så vi får träna lite igen!
Ha de gott!
Kerstin & grabbarna

(36) Anette
Wed, 16 September 2009 10:05:09 +0000
url  email

Hej! Bara ett litet livstecken från Huskvarna! Allt är bara bra. Ester och vi var på hundens dag en sväng i lördag och många kom fram och ville klappa den fina Riesenschnauzern........hmm. Känner mig lite som en svart terrier ambassadör, för man får stå där och dra hela historien.......och så tycker alla hon verkar så lugn och fin! Just nu ligger hon bredvid mig (såklart!) och snarkar som en gris.....
Ha det så bra. Anette och Ezzzzzzzter