GÄSTBOK


 Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

(355)
(55) Blankis
Wed, 9 December 2009 20:23:42 +0000

Hej.
Nu har jag varit och tävlat lydnad 1 i Veberöd 6/12. Som vanligt var jag ju JÄTTEBRA och kammade hem 2:a platsen bland 13 hundar med 179,5 poäng. När vi var klara fick jag riktigt gott godis av matte, kokt lammkotlett och vildsvinsfilé och så fick jag en rätt stor bubbla med hem.
På anmälningen hade matte skrivit Svart terrier men på utskicket stod det under ras, okänd. Dom visste nog inte att svartingar fanns eller att matte drev med dem och hade hittat på en egen ras. Och det var några som viskade till varandra när jag gick förbi, "vad är det för en hund?"
Osis att jag hade stickning på magen förra helgen för annars hade jag haft klart med mitt LP1.
Hälsningar Blankis

(54) Katarina
Tue, 8 December 2009 14:53:55 +0000

Hej Familjen!
Sänder en hälsning från ett regnigt Göteborg.
Hoppas att ni har det bra. Vi syns på Torsdag!!

//Matten

(53) Darko´s Kennel
Sat, 21 November 2009 18:08:01 +0000

Nu hjälper vi till att hålla tummarna att det blir
valpar i Grimhult!!!!

Lycka till från Carina och Roger
2barn ,11 barnbarn samt en Tysk.

(52) Svarta Majas
Sat, 21 November 2009 15:57:41 +0000
url  email

Bilder från Mentaltestet den 8 november....
.... kommer in så snart vi (läs Stefan) kommit på hur vi kan lägga in delar av videon som bilder och kanske några filmsnuttar också.

Hav tålamod!!!

Hälsningar Katarina & Stefan

(51) helén halvarsson
Wed, 18 November 2009 20:53:12 +0000
email

Hejsan
Jag känner inte er,men jag hade för länge sedan Stålrotens Fideli.Jag har också haft Stålrotens X:et.Sitter här och blev lite nostalgisk.Jag köpte en cocker spaniel för två och ett halvt år sen,så hund har jag.Jag googlade lite på ordet new foundlandshund och såg namnen "Lufsen och Nord,"Zeb.
Jag kommer ihåg att Fia inte tog emot första hannen som kom till något pris.När sedan Lufsen kom,blev hon störtkär.
Fina hundar ni verkar ha,men visst blir man lite sugen på en newffe ibland?
Helén

(50) Stefan och Katarina
Mon, 16 November 2009 08:46:55 +0000
url  email

Grattis! Grattis! Grattis!
till Blankis och Ingrid som blev uppflyttade till lägre klass och dessutom vann hela tävlingen!

Det är tur att Blankis är stabil med en "yr" matte som Ingrid :).
Jag tror att det är Ingrids lycka att Leif är med och håller ihop saker och ting när vi är på läger;))) annars är risken stor att hon aldrig kommit fram... (skojar bara)

Pussa dom svarta från oss.
Tass från Svarta Majas

(49) Blankis
Sun, 15 November 2009 18:08:05 +0000

HIPP HURRA
VA JAG É BRA

Idag vann jag spårtävlingen totalt på Söderåsens Brk bland 13 andra hundar och blev uppflyttad med hela 266,5 poäng till lägre klass spår.
Men som vanligt har det ju gått troll i våra tävlingar eller så liknar det snart mest en parodi.
Det hela började med att matte ångrade sig att hon anmält till lydnad 1 på Söderåsen och fick för sig att vi skulle tävla spår i stället samma dag. Så hon ringde och sa att hon var lite yr (lite?) och att hon skrivit fel det skulle vara appellklass och inte lydnad. Hyggliga som dom är på åsen så ändrade dom det.
Men nu till det hela.
I går kväll exakt 22.30 så fick matte en nervkollaps. Hon upptäckte då plötsligt att medlemskapet hade gått ut 091031 i både SBK och Svart terrier klubben och inget nytt medlemskort hade de skickat. Matte blev sur och skulle inte tävla och sen skulle hon tävla och plockade upp och ner sakerna vi skulle ha med. Jag gick och la mig men hon hade svårt att sova. Men i alla fall så gick vi upp i ottan och matte ringde till klubben. Hon fick bli medlem i klubben om vi skulle tävla. Sagt och gjort, plattan i mattan till Söderåsen och vi hade 5 min tillgodo innan lottdragning. Efter löst medlemskap (matte blev av med 380:-) så går sekreteraren in i SBK register och ser att matte är medlem i både SBK och Svart terrier klubben fram till årsskiftet, men något är fel för det stämmer inte. Så nu är vi tydligen medlemmar i 3 klubbar. Stackars de på SBK på måndag när matte ringer.
Men iväg till spåret. Vi hade en bra bit att gå och när vi kommer fram med domarna och matte ska sela på mig så upptäcker hon att det är ju tjänstetecknet hon fått med sig och inte spårselen. Med ett par minuter på sig så fick hon springa till bilen och hämta selen (Domarna fnissade lite) men spåret gick som en dans. Tillbaka till planen med budföring och lydnad som jag gjorde med bravur och fick flera applåder. Så är det ju när man är bra. Köttbullarna va slut och matte hade lovat mig extra gott godis så efter lydnaden skuttade vi till bilen för att öppna godisburken. Men se, de torkade kycklinghjärtan hade fått vinterpäls och stank. Allt de hade kvar i cafeterian var några torra kanelbulllar och dom kunde hon faktiskt gnagat på själv så torra va dom. Som tur va så fick jag några frolicringar av en kompis.
Men slutet gott allting gott och det var så härligt att få stå överst på prispallen och bli fotograferad. Dom sätter nog in det på sin hemsida och så kommer jag även med i deras klubbtidning.
Men jag och matte har i alla fall roligt ihopa.
Ha dé, Blankis

(48) Stefan o Katarina
Sun, 15 November 2009 08:17:28 +0000
url  email

Tack för en trevlig dag!
3 av "våra" flickor från A-kullen, Acka, Inka och Alenka gjorde MT i går i Mjölby. Dom skötte sig jättebra och vi vill här skicka ett särskilt GRATTIS till Eva och Alenka som nu kan titulera sig KORAD. Acka gjorde ett riktigt bra MT, men blev väldigt hårt dömd på skotten, tycker vi alla. Lilla Inka löpte och var kanske inte på topp - men hamnade bara 4 poäng under.
Även Nightmare's E-kull var där och även Ville klarade MT:t.

Många hälsningar Svarta Majas

(47) Kerstin Engström
Fri, 6 November 2009 21:39:17 +0000

Hej på Er!
Va fint det gick för Cotte i Växjö, Kul å få se Zimbas son jo nog e dom lika alltid! Cotte uppförde ju sej jättebra!Grattis till 2:a platsen!
Håll alla tummar å tassar på söndag då ställer vi "lillen" på Valputst i Malmö
Kram på Er!
Kerstin & grabbarna

(46) Marina
Mon, 2 November 2009 12:41:46 +0000
url  email

Hej
Underbar fin hemsida med otroligt fina hundar.
Vi har en del gemensamt ser jag.
Vad har du för kamera när du fotgraferar?
Titta in hos mig och skriv någon rad i min fungerande gästbok. Du är så varmt välkommen ska du veta och ha en fins tund på min hemsida.
Den innehåller lite av varje.

Ha en fin höst och härlgi ny vecka.
Hoppas på svar tillbaka.


Snälla, vänliga och kamratliga hälsningar från Marina